Nis

Çocukların yenilikçi, yaratıcı, problem çözen, farklı düşünen ve pozitif kişilik özelliklerine sahip olmalarının hedeflendiği "Minik Eller Büyük Hayaller" programı kapsamında hafta boyunca gerçekleştirilen satranç turnuvasında dereceye giren öğrenciler okul idaresi tarafından  ödülendirildi. katılım sağlayan öğrencileri tebrik ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz öğrencileri ile ilçemizde yer alan tarihi, dini, soyal ve kültürel alanlara gezi düzenlendi. Sosyal çalışma kapsamında mesire alanında çevre temizliği yapıldı.

Mrt

Okulumuzda ayın öğrencileri ile sınıflar arası futbol turnuvası düzenlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi katkılarından dolayı  tebrik ederiz.

Mrt

05.03.2024 tarihinde okulumuzda deprem tahliye tatbikatını yapmış bulunmaktayız. Okul personeli tarafından saat 11.25'de Siren sesi verilmiş, tahliye planına uygun bir şekilde sınıflarda öğretmenleri eşliğinde çök kapan tutun pozisyonu alan öğrencilerimiz yaklaşık 60 saniye sonra sınıfın kapılarına yakın tek sıra olmuşlardır. Sırası gelen sınıflar koridorda bulunan tahliye personeli tarafından acil çıkışlara yönlendirilmiş ve tahliye başlayarak öğrenciler güvenli bir şekilde okul dışına çıkarılmıştır. Okul idaresi, öğretmenler, öğrenciler ve okul personeli acil durum gereği hızlı bir şekilde binayı boşaltıp acil durum toplanma yerinde toplanmışlardır. Tahliyeden sonra okul binasında kimsenin bulunmadığına emin olunduktan sonra okul idaresince öğrencilere deprem, deprem öncesi hazırlıklar, deprem sırası ve sonrasında yapılacaklar hakkında bilgiler verilmiştir.

Şbt

Mardin Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği, Midyat İlçe Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün planlamaları doğrultusunda okulumuz ayın öğrencileri ile Mardin 1. kitap fuarına, okuma becerisini pekiştirmek adına ziyarette bulunduk. Ayrıca Mardinde tarihi yapıları gezerek öğrencilerimize bu olanağı tanıyan kurumlarımıza teşekkür ederiz.

Ock

Ayın öğrencileri ile birlikte, Midyat Kültür ve Kongre Merkezi sinemasında film  izledikten sonra , Midyat Millet bahçesinde bulunan kütüphaneyi ziyaret ettik

Haz

Öğrencilerimiz karnelerini alarak yaz tatiline girdiler. Öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

May

Başarıyı Arttırma Projesi kapsamında öğrencilerimizin LGS motivasyonunu arttırmak için Midyat Fen, Midyat Proje İmam Hatip  ve Midyat Anadolu Liseleri ziyaret edildi. Bu okullarımıza misafir perverliklerinden dolayı teşekkür ederiz

Nis

23 Nisan  Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 103. yıl dönümü bütün öğretmenlerin, öğrencilerin ve velilerin katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlandı. Şiirler okundu. Şarkı yarışması yapıldı. Çeşitli dans gösterileri yapıldı. Öğrencilerin kendi aralarında yaptıkları geleneksel çocuk yarışmalarında çok eğlendiler. Yarışmada birinci olan öğrencilere ödül verildi.

Mrt

Okulumuzda Sivil Savunma Haftası münasebetiyle  deprem tatbikatı yapıldı.

Ock

Öğrencilerimiz karnalerini alarak yarıyıl tatiline giriş yaptılar. Karneler ile beraber okuma kitapları da verildi. Öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinliği tüm öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.