Ock

Okulumuz 8. sınıf Öğrencilerine yönelik Performans Süreç Analiz (PESA-3)  Deneme Sınavı 15.01.2020 Çarşamba günü yapılacaktır. Önemle duyurulur. Bütün öğrencilerimize  başarılar diliyoruz.

Ock

Okulumuz  8.Sınıf Öğrencilerimizin 13.01.2020 tarihinde girmiş olduğu LGS Farklı Kadro Yayınları-2 Deneme sınavının sonuçları açıklandı. Sınavda dereceye giren başarılı öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bütün öğrencilerimize bir sonraki deneme sınavında başarılar diliyorum.

Ock

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün, Hedefe Doğru 4 Başlık 7 adım Projesi kapsamında ilimiz genelindeki 8. sınıfta okuyan öğrencilerine yönelik 07.01.2020 tarihinde gerçekleştirilen NET-BİL Yayınları  Kazanım Değerlendirme Sınavının sonuçları açıklandı.

Ock

Dünyadaki en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın daha başarılı, daha iyi ve daha sağlıklı bireyler olması için okulumuza İstanbul Koç Üniversitesi'nden gelen Psikolog Prof. Dr. Ayşe Bilge SELÇUK ve Avukat Elif GÖRGÜLÜ tarafından siz değerli velilerimize ''Çocuk Eğitiminde Doğrular ve Yanlışlar'' konusu ile ilgli bilgilendirme yapmak için 14.01.2020 Salı günü saat 10:00' da seminer verilecektir.

2019-2020 Eğitim-öğretim yılı Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınava yönelik Ekim, Kasım, Aralık ayı örnek soruları yayımlandı.

Ock

Okulumuz 8. sınıf Öğrencilerine yönelik LGS Farklı Kadro Yayınları-2 Deneme Sınavı 13.01.2020 pazartesi günü yapılacaktır. Önemle duyurulur. Bütün değerli öğrencilerimize  başarılar diliyoruz.

Ock

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz'ün 8.sınıflara yönelik 07/01/2020 tarihinde yaptığı kazanım değerlendirme sınavının cevap anahtarı yayımlandı.

Ock

Okulumuz 5.-6.-7. ve 8. sınıf Öğrencilerinin 30.12.2019 tarihinde girmiş olduğu Performans Süreç Analiz (PESA-2)  Deneme Sınavının sonuçları açıklandı. Sınavda dereceye giren başarılı öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bütün öğrencilerimize bir sonraki deneme sınavında başarılar diliyorum.

Dünyadaki en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın daha başarılı, daha iyi ve daha sağlıklı bireyler olarak yetişmesi için okulumuz Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Şehmus İRAZ tarafından siz değerli velilerimize ''Verimli Ders Çalışma, LGS Sınav Sistemi, Aile İçi İletişim, İhmal ve İstismar, Madde ve Sigara Bağımlılığı'' konularında 29.12.2019 Pazar günü saat 10:00' da bilgilendirme yapmak için okulda toplantı yapılacaktır. Katılımınız bizi onurlandıracaktır.

Okulumuz 5.-6.-7. ve 8. sınıf Öğrencilerine yönelik Performans Süreç Analiz (PESA-2)  Deneme Sınavı 30.12.2019 Pazartesi günü yapılacaktır. Önemle duyurulur. Bütün öğrencilerimize  başarılar diliyoruz.

Okulumuz  8.Sınıf Öğrencilerimizin 24.12.2019 tarihinde girmiş olduğu LGS Çalışkan Yayınları Helyum Serisi-2 Deneme sınavının sonuçları açıklandı. Sınavda dereceye giren başarılı öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bütün öğrencilerimize bir sonraki deneme sınavında başarılar diliyorum.

Okulumuz 8. sınıf Öğrencilerine yönelik LGS Çalışkan Yayınları Helyum Serisi-2 Deneme Sınavı 24.12.2019 salı günü yapılacaktır. Önemle duyurulur. Bütün öğrencilerimize  başarılar diliyoruz.

Okulumuz 8.sınıf öğrencilerinin 18.12.2019 tarihinde girmiş olduğu LGS Çanta Yayınları Türkiye Geneli Kazanım Ölçme ve Değerlendirme Sınavı-2 deneme sınavının sonuçları açıklandı. Sınavda dereceye giren başarılı öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bütün öğrencilerimize bir sonraki deneme sınavında başarılar diliyorum.

Okulumuz 8. sınıf Öğrencilerine yönelik LGS Çanta Yayınları Türkiye Geneli Kazanım Ölçme ve Değerlendirme Sınavı-2 Deneme Sınavı 18.12.2019 çarşamba günü yapılacaktır. Önemle duyurulur. Bütün öğrencilerimize  başarılar diliyoruz.

Okulumuz 8.sınıf öğrencilerimizin 13.12.2019 tarihinde girmiş olduğu Polinom Yayınları Deneme Sınavı-1 sonuçları açıklandı. Sınavda dereceye giren başarılı öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bütün öğrencilerimize bir sonraki deneme sınavında başarılar diliyorum.