Okulumuz 8. sınıf Öğrencilerine yönelik LGS Polinom Yayınları Deneme Sınavı-1 13.12.2019 cuma günü yapılacaktır. Önemle duyurulur. Bütün öğrencilerimize  başarılar diliyoruz.

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün, Hedefe Doğru 4 Başlık 7 adım Projesi kapsamında ilimiz genelindeki 8. sınıfta okuyan öğrencilerine yönelik 27.11.2019 tarihinde gerçekleştirilen NET-BİL Yayınları  Kazanım Değerlendirme Sınavının sonuçları açıklandı.

2019-2020 Eğitim-öğretim yılı Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınava yönelik Ekim, Kasım ayı örnek soruları yayımlandı.

Okulumuz 5.-6.-7. ve 8.sınıf öğrencilerimizin 04.12.2019 tarihinde girmiş olduğu Newton Yayınları ALL STAR Deneme Sınavının sonuçları açıklandı. Sınavda dereceye giren başarılı öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bütün öğrencilerimize bir sonraki deneme sınavında başarılar diliyorum.

Okulumuz 5.-6.-7. ve 8. sınıf Öğrencilerine yönelik Newton Yayınları ALL STAR Deneme Sınavı 04.12.2019 çarşamba günü yapılacaktır. Önemle duyurulur. Bütün öğrencilerimize  başarılar diliyoruz.

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz'ün 8.sınıflara yönelik 27/11/2019 tarihinde yaptığı kazanım değerlendirme sınavının cevap anahtarı yayımlandı.

Ekm

Okulumuz 5.-6.-7. ve 8. sınıf Öğrencilerine yönelik Performans Süreç Analiz (PESA-1) Deneme Sınavı 31.10.2019 Perşembe günü yapılacaktır. Önemle duyurulur. Bütün öğrencilerimize  başarılar diliyoruz.