MARDİN / MİDYAT - Sivrice Ortaokulu

Mrt

Okulumuz  8.Sınıf Öğrencilerimizin 03.03.2020 tarihinde girmiş olduğu Tonguç Akademi Yayınları Kazanım Değerlendirme Sınavının sonuçları açıklandı. Sınavda dereceye giren başarılı öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bütün öğrencilerimize bir sonraki deneme sınavında başarılar diliyorum.

Mrt

Okulumuz 8. sınıf Öğrencilerine yönelik Tonguç Akademi Yayınları Kazanım Değerlendirme Sınavı 03.03.2020 salı günü yapılacaktır. Önemle duyurulur. Bütün öğrencilerimize  başarılar diliyoruz.

Şbt

2019-2020 Eğitim-öğretim yılı Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınava yönelik Ekim, Kasım, Aralık, Ocak, Şubat ayı örnek soruları yayımlandı.

Şbt

Okulumuz  8.Sınıf Öğrencilerimizin 19.02.2020 tarihinde girmiş olduğu Newton Yayınları ALL STAR Deneme sınavının sonuçları açıklandı. Sınavda dereceye giren başarılı öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bütün öğrencilerimize bir sonraki deneme sınavında başarılar diliyorum.

Şbt

Okulumuz  8.Sınıf Öğrencilerimizin 17.02.2020 tarihinde girmiş olduğu Beyin Takımı Yayınları Türkiye Geneli Deneme sınavının sonuçları açıklandı. Sınavda dereceye giren başarılı öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bütün öğrencilerimize bir sonraki deneme sınavında başarılar diliyorum.

Şbt

Okulumuz 5.-6.-7.sınıf Öğrencilerinin 12.02.2020 tarihinde girmiş olduğu Performans Süreç Analiz (PESA-3)  Deneme Sınavının sonuçları açıklandı. Sınavda dereceye giren başarılı öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bütün öğrencilerimize bir sonraki deneme sınavında başarılar diliyorum.

Şbt

Okulumuz  8.Sınıf Öğrencilerimizin 12.02.2020 tarihinde girmiş olduğu Gezegen Yayınları  Deneme sınavının sonuçları açıklandı. Sınavda dereceye giren başarılı öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bütün öğrencilerimize bir sonraki deneme sınavında başarılar diliyorum.

Şbt

2019-2020 Eğitim-öğretim yılı Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınava yönelik Ekim, Kasım, Aralık, Ocak ayı örnek soruları yayımlandı.

Şbt

Okulumuz 8. sınıf Öğrencilerine yönelik Newton Yayınları ALL STAR LGS  Deneme Sınavı 19.02.2020 Çarşamba günü yapılacaktır. Önemle duyurulur. Bütün öğrencilerimize  başarılar diliyoruz.

Şbt

Okulumuz 8. sınıf Öğrencilerine yönelik Beyin Takımı Yayınları LGS  Deneme Sınavı 18.02.2020 Salı günü yapılacaktır. Önemle duyurulur. Bütün öğrencilerimize  başarılar diliyoruz.

Şbt

Okulumuz 8. sınıf Öğrencilerine yönelik Gezegen Yayınları Türkiye Geneli Madalyon LGS  Deneme Sınavı 12.02.2020 Çarşamba günü yapılacaktır. Önemle duyurulur. Bütün öğrencilerimize  başarılar diliyoruz.

Şbt

Okulumuz 5.-6. ve 7. sınıf Öğrencilerine yönelik Performans Süreç Analiz (PESA-3)  Deneme Sınavı 12.02.2020 çarşamba günü yapılacaktır. Önemle duyurulur. Bütün öğrencilerimize  başarılar diliyoruz.

Şbt

Okulumuz  8.Sınıf Öğrencilerimizin 05.02.2020 tarihinde girmiş olduğu LGS Palme Yayınları  Deneme sınavının sonuçları açıklandı. Sınavda dereceye giren başarılı öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bütün öğrencilerimize bir sonraki deneme sınavında başarılar diliyorum.

Şbt

Okulumuz 8. sınıf Öğrencilerine yönelik Palme Yayınları LGS  Deneme Sınavı 05.02.2020 Çarşamba günü yapılacaktır. Önemle duyurulur. Bütün öğrencilerimize  başarılar diliyoruz.

Ock

Okulumuz  8.Sınıf Öğrencilerimizin 15.01.2020 tarihinde girmiş olduğu LGS Performans Süreç Analiz (PESA-3)  Deneme sınavının sonuçları açıklandı. Sınavda dereceye giren başarılı öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bütün öğrencilerimize bir sonraki deneme sınavında başarılar diliyorum.